Home

JohannaGo CristineB TerrellSi  Arsenal Drakt Kristopher AnitraHak

JohannaGo CristineB TerrellSi Arsenal Drakt Kristopher AnitraHak

Kristopher Juventus Fotballdrakter ZelmaWal
The Black Cats klarte ikke å lokke paret til en ny avtale tidligere på sesongen på grunn av å være rockbottom i Premier League-stilling. Men de vil sannsynligvis beholde Colback og Bardsley hvis de unngår slipp og for øyeblikket sitter tre poeng klar av 18. med to kamper igjen av sesongen. Newcastle og Everton holder tabeller om den allsidige midtbanespilleren Jack Colback, mens West Ham antas å være opptatt av forsvarer Bardsley.
 Men Poyet har Billige Roma Drakt bekreftet at de vil se på Colback og Bardsley kontraktsituasjoner hvis klubben unngår nedrykk fra Englands toppflyging. Sunderland bekreftet sikkerheten sin med seieren over Manchester United på lørdag, men trenger bare en seier mot enten West Brom eller Swansea på grunn av sin overlegne målforskjell over Norwich.
 Den tidligere England U21-stjernen er utlånt til en rekke klubber, og med den forestående ankomsten av Swanseas Ben Davies - ser det ut til at Rose 'neste trekk vil være permanent. 24-åringen har brukt tid med Sunderland, Watford, Peterborough og Bristol City - men klarte å bryte inn i Tottenhams første elleve ofte forrige sesong.
 Rose var med i 22 kamper for Nord-London, og nettet sitt eneste mål i en 1-0-borteseier til Mark Hughes 'Stoke. Men hvis Ben Davies blir Mauricio Pochettinos første signering av sommeren, Arsenal Fotballdrakter vil Rose nesten helt sikkert finne seg selv nede i White Hart Lane-pikken. Harry Redknapp kunne bli fristet til å følge opp signeringen av Rio Ferdinand med sin tidligere elev. Selv om Redknapp for tiden kan skryte av et overskudd av forsvarere i Yun Suk-Young, Clint Hill og Armand Traore - kan ingen konkurrere med Rose-kvaliteten.PaulMuril fußballtrikots HattieMin
SusannahA Köpa Borussia Mönchengladbach hemmatröja SantiagoV
LatonyaLa maglie calcio HwaBuncle
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Menu Offcanvas